HGR Politikk - Personvernerklæring

HGR INDUSTRIAL SURPLUS, INC. Privacy Policy

  1. 1. Vår politikk.

    HGR INDUSTRIAL overskudd, INC. ( "Selskapet" "vi" eller "oss"), respekterer og forstår vår hjemmeside www.hgrinc.com ( "Nettstedet") brukernes bekymringer om taushetsplikt og personvern, og vi tar alle rimelige tiltak for å sikre at all informasjon du gir oss blir håndtert på en sikker og forsvarlig måte. På grunn av vår respekt og forståelse av ditt privatliv, har vi utviklet denne politikken, som beskriver selskapets personvernpraksis og beskriver den informasjonen vi samler inn om deg under din bruk av nettstedet vårt, og hva bruker vi kan gjøre denne informasjonen. Det er viktig å huske på at ved å bruke vårt nettsted, godtar du betingelsene i denne politikken. Fordi teknologien på dette området er å utvide og forbedre på en slik hurtig tempo, foreslår vi at du refererer til denne politikken på en jevnlig basis som det kan endre seg når som helst i selskapets eget skjønn, for å tillate oss å dra nytte av eventuelle teknologiske fremskritt eller i forretningsøyemed eller juridiske årsaker.

  2. 2. Informasjon at vi kan samle.

    Vi samler inn informasjon i ulike områder av nettstedet vårt. Den eksakte informasjonen som samles inn, varierer avhengig av områdene ofour nettsted som du bruker. Vi samler all informasjon som du frivillig oppgir i løpet av å bruke nettstedet vårt, eller i ferd med å bli en registrert bruker av nettstedet vårt. I fremtiden kan vi kreve ytterligere informasjon som diktert av naturen ofthe tjenester som vi kan tilby. I løpet av å bruke nettstedet vårt, vi sporer automatisk en viss informasjon om deg. Denne informasjonen inkluderer URL-en du kom fra (enten denne nettadressen er på vår side eller ikke), som URL du går til neste (om denne nettadressen er på vår side eller ikke), hvilken nettleser du bruker, og din Internet Protocol (IP adresse. Mange nettsteder automatisk samle inn denne informasjonen. I tillegg kan vi velge å bruke cookies på enkelte sider ofour nettstedet. Cookies kan hjelpe oss å gi informasjon som er rettet mot dine interesser. Cookies er lagret på harddisken din, ikke på vår side. De fleste cookies er "session cookies", som betyr at de slettes automatisk på slutten av en økt.

  3. 3. Vår bruk av din informasjon.

    Vi bruker internt personlig identifiserbar informasjon til å forbedre våre tjenester til statistisk analysere bruken av nettstedet, for å forbedre innholdet, for å tilpasse nettstedet vårt innhold og layout, og for andre kundeservice formål. Vi tror disse bruker tillate oss å forbedre nettstedet vårt og bedre tilpasse den til å møte brukernes behov. Selskapet er tillatt å bruke og all personlig identifiserbar informasjon og informasjon som innspill eller overføres av bruker i en tvist, juridisk eller annen måte, oppstår det mellom selskapet og bruker, uavhengig av om den skulle oppstå tvister Brukerens anvendelse av selskapets nettsted. Vi vil også bruke personopplysninger til å levere informasjon som i noen tilfeller, er rettet mot dine interesser, for eksempel reklame e-post. Hvis du gir oss din e-postadresse, kan du få en og annen e-post fra oss annonserer tjenester, produktinformasjon, salgsfremmende arrangementer, eller oppdateringer til vår hjemmeside. Hvis du ikke ønsker å motta slike utsendelser, send oss ​​en e-post help@hgrinc.comindicating~~V din e-post adresse.

  4. 4. Vår Avsløring av din informasjon.

    Vi vil ikke selge, låne eller leie noen personlig identifiserbar informasjon om deg til tredjepart utenfor selskapet, dets partnere, datterselskaper, autoriserte agenter, operatørselskaper og andre relaterte enheter. Vi bare utlevere informasjon til tredjepart når det er rimelig nødvendig for å tillate oss å utføre våre tjenester og levere informasjon, varer og tjenester til deg. Vi samarbeider med alle politi henvendelser og med alle tredjeparter for å håndheve, andres rettigheter og alt og alle føderale, statlige eller lokale lover eller forskrifter. Vi kan (og du godkjenne at vi) avsløre noen opplysninger om deg til politi eller andre offentlige tjenestemenn, herunder eventuelle offentlige tjenestemenn, som vi, etter eget skjønn, mener er nødvendig eller hensiktsmessig. Dessverre, på grunn av det eksisterende regelverket miljøet, vi kan ikke garantere at all din private kommunikasjon og annen personlig identifiserbar informasjon aldri vil bli offentliggjort på en måte som ellers ikke er beskrevet i denne personvernerklæringen. Som ofexample (uten å begrense det foregående), kan tredjeparter ulovlig å fange opp eller få tilgang til filer, overføringer eller privat kommunikasjon. Derfor, selv om vi bruker rimelige tiltak for å beskytte ditt privatliv, har vi ikke lover, og du bør ikke forvente at dine personlige identifiserende opplysninger eller privat kommunikasjon vil alltid forbli privat.

  5. 5. Tredjeparts Samlere av informasjon.

    Vår policy adresser bare bruk og offentliggjøring av informasjon som vi samler inn fra deg. I den grad at du oppgir din informasjon til tredjepart, enten tjenesteleverandører, annonsører eller andre nettsteder over hele Internett, kan andre regler som gjelder for deres bruk eller utlevering av personlige opplysninger du oppgir til dem. Tredjeparts tjenesteleverandører, annonsører og andre nettstedet operatører holder seg til sine egne personvern skikker og politikk. Fordi vi ikke har kontroll over personvernpolitikken til tredjeparter, er du underlagt personvern skikker og retningslinjer for den aktuelle tredjepart. Vi gjør ikke noen garantier for hvordan slike tredjeparter kan bruke informasjon.

  6. 6. Kontakte nettstedet.

    Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen, eller vår praksis om oss, kan du sende en e-post help@hgrinc.com.

     

 

Effective date: June 05, 2018

HGR Industrial Surplus (“us”, “we”, or “our”) operates the https://hgrinc.com website (the “Service”).

Denne siden informerer deg om våre retningslinjer for innsamling, bruk og avsløring av personopplysninger når du bruker vår tjeneste og valgene du har knyttet til disse dataene.

We use your data to provide and improve the Service. By using the Service, you agree to the collection and use of information in accordance with this policy. Unless otherwise defined in this Privacy Policy, terms used in this Privacy Policy have the same meanings as in our Terms and Conditions, accessible from https://hgrinc.com

definisjoner

  • ServiceService is the https://hgrinc.com website operated by HGR Industrial Surplus
  • PersonopplysningerPersonlige data betyr data om en levende person som kan identifiseres fra disse dataene (eller fra de og andre opplysninger som enten er i besittelse eller sannsynlig kommer i besittelse).
  • BrukerdataBruk Data er data samlet inn automatisk enten generert ved bruk av Tjenesten eller fra selve Tjenestinfrastrukturen (for eksempel varigheten av et sidevisning).
  • kjeksInformasjonskapsler er små datamaterialer lagret på enheten din (datamaskin eller mobilenhet).
  • data ControllerData Controller means the natural or legal person who (either alone or jointly or in common with other persons) determines the purposes for which and the manner in which any personal information are, or are to be, processed.

    For the purpose of this Privacy Policy, we are a Data Controller of your Personal Data.

  • Data Processors (or Service Providers)Data Processor (or Service Provider) means any natural or legal person who processes the data on behalf of the Data Controller.

    We may use the services of various Service Providers in order to process your data more effectively.

  • Data Subject (or User)Data Subject is any living individual who is using our Service and is the subject of Personal Data.

Innsamling og bruk

Vi samler flere forskjellige typer informasjon til ulike formål for å tilby og forbedre vår Service til deg.

Typer data samlet

Personopplysninger

While using our Service, we may ask you to provide us with certain personally identifiable information that can be used to contact or identify you (“Personal Data”). Personally identifiable information may include, but is not limited to:

  • Epostadresse
  • Fornavn og etternavn
  • telefonnummer
  • Adresse, Stat, Provins, Postnummer / Postnummer, By
  • Informasjonskapsler og bruksdata

We may use your Personal Data to contact you with newsletters, marketing or promotional materials and other information that may be of interest to you. You may opt out of receiving any, or all, of these communications from us by following the unsubscribe link or instructions provided in any email we send or by contacting us.

Brukerdata

We may also collect information how the Service is accessed and used (“Usage Data”). This Usage Data may include information such as your computer’s Internet Protocol address (e.g. IP address), browser type, browser version, the pages of our Service that you visit, the time and date of your visit, the time spent on those pages, unique device identifiers and other diagnostic data.

Location Data

We may use and store information about your location if you give us permission to do so (“Location Data”). We use this data to provide features of our Service, to improve and customize our Service.

You can enable or disable location services when you use our Service at any time, through your device settings.

Sporings- og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og lignende sporingsteknologier for å spore aktiviteten i vår tjeneste og holde visse opplysninger.

Informasjonskapsler er filer med liten mengde data som kan inneholde en anonym unik identifikator. Informasjonskapsler sendes til nettleseren din fra et nettsted og lagres på enheten. Sporteknologier som også brukes, er beacons, tags og skript for å samle inn og spore informasjon og forbedre og analysere vår Service.

Du kan instruere nettleseren din til å nekte alle informasjonskapsler eller angi når en informasjonskapsel sendes. Men hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan du kanskje ikke bruke noen deler av tjenesten vår.

Eksempler på cookies vi bruker:

  • Session Cookies. We use Session Cookies to operate our Service.
  • Preference Cookies. We use Preference Cookies to remember your preferences and various settings.
  • Sikkerhetskaker. We use Security Cookies for security purposes.

Bruk av data

HGR Industrial Surplus uses the collected data for various purposes:

  • Å gi og vedlikeholde vår tjeneste
  • Å varsle deg om endringer i vår Service
  • Å tillate deg å delta i interaktive funksjoner i vår tjeneste når du velger å gjøre det
  • Å gi kundesupport
  • Å samle analyse eller verdifull informasjon slik at vi kan forbedre vår Service
  • For å overvåke bruken av vår Service
  • Å oppdage, forhindre og adressere tekniske problemer
  • For å gi deg nyheter, spesialtilbud og generell informasjon om andre varer, tjenester og arrangementer som vi tilbyr, ligner de som du allerede har kjøpt eller spørre om, med mindre du har valgt ikke å motta slik informasjon

Retslig grunnlag for behandling av personopplysninger under generell databeskyttelsesforordning (GDPR)

If you are from the European Economic Area (EEA), HGR Industrial Surplus legal basis for collecting and using the personal information described in this Privacy Policy depends on the Personal Data we collect and the specific context in which we collect it.

HGR Industrial Surplus may process your Personal Data because:

  • Vi må utføre en kontrakt med deg
  • Du har gitt oss tillatelse til å gjøre det
  • The processing is in our legitimate interests and it’s not overridden by your rights
  • Å overholde loven

Retensjon av data

HGR Industrial Surplus will retain your Personal Data only for as long as is necessary for the purposes set out in this Privacy Policy. We will retain and use your Personal Data to the extent necessary to comply with our legal obligations (for example, if we are required to retain your data to comply with applicable laws), resolve disputes, and enforce our legal agreements and policies.

HGR Industrial Surplus will also retain Usage Data for internal analysis purposes. Usage Data is generally retained for a shorter period of time, except when this data is used to strengthen the security or to improve the functionality of our Service, or we are legally obligated to retain this data for longer time periods.

Transfer of Data

Informasjonen din, inkludert Personopplysninger, kan overføres til - og vedlikeholdes på - datamaskiner som ligger utenfor din stat, provins, land eller annen myndighets jurisdiksjon der databeskyttelseslovene kan være forskjellige enn de som er fra din jurisdiksjon.

If you are located outside United States and choose to provide information to us, please note that we transfer the data, including Personal Data, to United States and process it there.

Ditt samtykke til denne personvernreglene, etterfulgt av din innlevering av slik informasjon, representerer din avtale for denne overføringen.

HGR Industrial Surplus will take all steps reasonably necessary to ensure that your data is treated securely and in accordance with this Privacy Policy and no transfer of your Personal Data will take place to an organization or a country unless there are adequate controls in place including the security of your data and other personal information.

Disclosure of Data

Disclosure for Law Enforcement

Under certain circumstances, HGR Industrial Surplus may be required to disclose your Personal Data if required to do so by law or in response to valid requests by public authorities (e.g. a court or a government agency).

Juridiske krav

HGR Industrial Surplus may disclose your Personal Data in the good faith belief that such action is necessary to:

  • Å overholde en lovlig forpliktelse
  • To protect and defend the rights or property of HGR Industrial Surplus
  • For å forhindre eller undersøke mulig feil i forbindelse med Tjenesten
  • For å beskytte den personlige sikkerhet for brukere av Tjenesten eller offentligheten
  • For å beskytte mot lovlig ansvar

Security of Data

Sikkerheten til dataene dine er viktig for oss, men husk at ingen overføringsmetode over Internett, eller metoden for elektronisk lagring er 100% sikker. Mens vi streber etter å bruke kommersielt akseptable metoder for å beskytte dine personlige data, kan vi ikke garantere den absolutte sikkerheten.

“Do Not Track” Signals Under California Online Privacy Protection Act (CalOPPA)

We do not support Do Not Track (“DNT”). Do Not Track is a preference you can set in your web browser to inform websites that you do not want to be tracked.

You can enable or disable Do Not Track by visiting the Preferences or Settings page of your web browser.

Dine databeskyttelsesrettigheter under generell databeskyttelsesforordning (GDPR)

If you are a resident of the European Economic Area (EEA), you have certain data protection rights. HGR Industrial Surplus aims to take reasonable steps to allow you to correct, amend, delete, or limit the use of your Personal Data.

Hvis du ønsker å bli informert om hvilke Personlige Data vi har om deg, og hvis du vil at den skal fjernes fra våre systemer, vennligst kontakt oss.

Under visse omstendigheter har du følgende databeskyttelsesrettigheter:

  • The right to access, update or to delete the information we have on you. Whenever made possible, you can access, update or request deletion of your Personal Data directly within your account settings section. If you are unable to perform these actions yourself, please contact us to assist you.
  • Retten til utbedring. You have the right to have your information rectified if that information is inaccurate or incomplete.
  • Retten til å protestere. You have the right to object to our processing of your Personal Data.
  • Retten til begrensning. You have the right to request that we restrict the processing of your personal information.
  • Retten til dataportabilitet. You have the right to be provided with a copy of the information we have on you in a structured, machine-readable and commonly used format.
  • Retten til å trekke tilbake samtykke. You also have the right to withdraw your consent at any time where HGR Industrial Surplus relied on your consent to process your personal information.

Vær oppmerksom på at vi kan be deg om å bekrefte identiteten din før du svarer på slike forespørsler.

Du har rett til å klage til en databeskyttelse om vår samling og bruk av dine personlige data. For mer informasjon, vennligst kontakt din lokale databeskyttelsesmyndighet i Det europeiske økonomiske samarbeidsområde (EØS).

Service Providers

We may employ third party companies and individuals to facilitate our Service (“Service Providers”), to provide the Service on our behalf, to perform Service-related services or to assist us in analyzing how our Service is used.

Disse tredjepartene har bare tilgang til dine personopplysninger for å utføre disse oppgavene på våre vegne og er forpliktet til ikke å offentliggjøre eller bruke det til andre formål.

Analytics

Vi kan bruke tredjeparts tjenesteleverandører til å overvåke og analysere bruken av vår tjeneste.

  • Google AnalyticsGoogle Analytics er en webanalysetjeneste som tilbys av Google som sporer og rapporterer nettstedstrafikk. Google bruker dataene som samles inn for å spore og overvåke bruken av tjenesten vår. Disse dataene deles med andre Google-tjenester. Google kan bruke de innsamlede dataene til å kontekstualisere og tilpasse annonsene i sitt eget annonseringsnettverk.

    Du kan ekskludere for at du har gjort aktiviteten din til Tjenesten tilgjengelig for Google Analytics, ved å installere tilleggsprogrammet for Google Analytics-tilkobling. Add-onen forhindrer Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js og dc.js) fra å dele informasjon med Google Analytics om besøksaktivitet.

    For more information on the privacy practices of Google, please visit the Google Privacy & Terms web page: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Behavioral remarketing

HGR Industrial Surplus uses remarketing services to advertise on third party websites to you after you visited our Service. We and our third-party vendors use cookies to inform, optimize and serve ads based on your past visits to our Service.

Lenker til andre nettsteder

Our Service may contain links to other sites that are not operated by us. If you click on a third party link, you will be directed to that third party’s site. We strongly advise you to review the Privacy Policy of every site you visit.

Vi har ingen kontroll over og påtar oss intet ansvar for innholdet, retningslinjer for personvern eller praksis for tredjeparts nettsteder eller tjenester.

Children’s Privacy

Our Service does not address anyone under the age of 18 (XCHARXChildrenXCHARX).

We do not knowingly collect personally identifiable information from anyone under the age of 18. If you are a parent or guardian and you are aware that your child has provided us with Personal Data, please contact us. If we become aware that we have collected Personal Data from children without verification of parental consent, we take steps to remove that information from our servers.

Changes to This Privacy Policy

Vi kan oppdatere våre personvernregler fra tid til annen. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge inn den nye personvernreglene på denne siden.

We will let you know via email and/or a prominent notice on our Service, prior to the change becoming effective and update the “effective date” at the top of this Privacy Policy.

Du anbefaler at du gjennomgår denne personvernreglene regelmessig for eventuelle endringer. Endringer i denne personvernreglene er effektive når de blir lagt ut på denne siden.

Kontakt Oss

Hvis du har spørsmål om denne personvernreglene, vennligst kontakt oss:

  • By email: marketing@hgrinc.com
  • By phone number: 216-486-4567
  • By mail: 20001 Euclid Ave, Euclid, Ohio 44117 c/o Marketing Department

Kontakt (Navn på salgsrepresentant)








Navnet ditt*
Din epostadresse*
bekreft din e-postadresse*
Telefonnummeret ditt
selskapsnavn
Artikkelnummer
Din beskjed*

Kontakt (Navn på salgsrepresentant)








Navnet ditt*
Din epostadresse*
bekreft din e-postadresse*
Telefonnummeret ditt
selskapsnavn
Artikkelnummer
Din beskjed*