HGR Politikk - Personvernerklæring

HGR INDUSTRIAL SURPLUS, INC. Privacy Policy

  1. 1. Vår politikk.

    HGR INDUSTRIAL overskudd, INC. ( "Selskapet" "vi" eller "oss"), respekterer og forstår vår hjemmeside www.hgrinc.com ( "Nettstedet") brukernes bekymringer om taushetsplikt og personvern, og vi tar alle rimelige tiltak for å sikre at all informasjon du gir oss blir håndtert på en sikker og forsvarlig måte. På grunn av vår respekt og forståelse av ditt privatliv, har vi utviklet denne politikken, som beskriver selskapets personvernpraksis og beskriver den informasjonen vi samler inn om deg under din bruk av nettstedet vårt, og hva bruker vi kan gjøre denne informasjonen. Det er viktig å huske på at ved å bruke vårt nettsted, godtar du betingelsene i denne politikken. Fordi teknologien på dette området er å utvide og forbedre på en slik hurtig tempo, foreslår vi at du refererer til denne politikken på en jevnlig basis som det kan endre seg når som helst i selskapets eget skjønn, for å tillate oss å dra nytte av eventuelle teknologiske fremskritt eller i forretningsøyemed eller juridiske årsaker.

  2. 2. Informasjon at vi kan samle.

    Vi samler inn informasjon i ulike områder av nettstedet vårt. Den eksakte informasjonen som samles inn, varierer avhengig av områdene ofour nettsted som du bruker. Vi samler all informasjon som du frivillig oppgir i løpet av å bruke nettstedet vårt, eller i ferd med å bli en registrert bruker av nettstedet vårt. I fremtiden kan vi kreve ytterligere informasjon som diktert av naturen ofthe tjenester som vi kan tilby. I løpet av å bruke nettstedet vårt, vi sporer automatisk en viss informasjon om deg. Denne informasjonen inkluderer URL-en du kom fra (enten denne nettadressen er på vår side eller ikke), som URL du går til neste (om denne nettadressen er på vår side eller ikke), hvilken nettleser du bruker, og din Internet Protocol (IP adresse. Mange nettsteder automatisk samle inn denne informasjonen. I tillegg kan vi velge å bruke cookies på enkelte sider ofour nettstedet. Cookies kan hjelpe oss å gi informasjon som er rettet mot dine interesser. Cookies er lagret på harddisken din, ikke på vår side. De fleste cookies er "session cookies", som betyr at de slettes automatisk på slutten av en økt.

  3. 3. Vår bruk av din informasjon.

    Vi bruker internt personlig identifiserbar informasjon til å forbedre våre tjenester til statistisk analysere bruken av nettstedet, for å forbedre innholdet, for å tilpasse nettstedet vårt innhold og layout, og for andre kundeservice formål. Vi tror disse bruker tillate oss å forbedre nettstedet vårt og bedre tilpasse den til å møte brukernes behov. Selskapet er tillatt å bruke og all personlig identifiserbar informasjon og informasjon som innspill eller overføres av bruker i en tvist, juridisk eller annen måte, oppstår det mellom selskapet og bruker, uavhengig av om den skulle oppstå tvister Brukerens anvendelse av selskapets nettsted. Vi vil også bruke personopplysninger til å levere informasjon som i noen tilfeller, er rettet mot dine interesser, for eksempel reklame e-post. Hvis du gir oss din e-postadresse, kan du få en og annen e-post fra oss annonserer tjenester, produktinformasjon, salgsfremmende arrangementer, eller oppdateringer til vår hjemmeside. Hvis du ikke ønsker å motta slike utsendelser, send oss ​​en e-post help@hgrinc.comindicating~~V din e-post adresse.

  4. 4. Vår Avsløring av din informasjon.

    Vi vil ikke selge, låne eller leie noen personlig identifiserbar informasjon om deg til tredjepart utenfor selskapet, dets partnere, datterselskaper, autoriserte agenter, operatørselskaper og andre relaterte enheter. Vi bare utlevere informasjon til tredjepart når det er rimelig nødvendig for å tillate oss å utføre våre tjenester og levere informasjon, varer og tjenester til deg. Vi samarbeider med alle politi henvendelser og med alle tredjeparter for å håndheve, andres rettigheter og alt og alle føderale, statlige eller lokale lover eller forskrifter. Vi kan (og du godkjenne at vi) avsløre noen opplysninger om deg til politi eller andre offentlige tjenestemenn, herunder eventuelle offentlige tjenestemenn, som vi, etter eget skjønn, mener er nødvendig eller hensiktsmessig. Dessverre, på grunn av det eksisterende regelverket miljøet, vi kan ikke garantere at all din private kommunikasjon og annen personlig identifiserbar informasjon aldri vil bli offentliggjort på en måte som ellers ikke er beskrevet i denne personvernerklæringen. Som ofexample (uten å begrense det foregående), kan tredjeparter ulovlig å fange opp eller få tilgang til filer, overføringer eller privat kommunikasjon. Derfor, selv om vi bruker rimelige tiltak for å beskytte ditt privatliv, har vi ikke lover, og du bør ikke forvente at dine personlige identifiserende opplysninger eller privat kommunikasjon vil alltid forbli privat.

  5. 5. Tredjeparts Samlere av informasjon.

    Vår policy adresser bare bruk og offentliggjøring av informasjon som vi samler inn fra deg. I den grad at du oppgir din informasjon til tredjepart, enten tjenesteleverandører, annonsører eller andre nettsteder over hele Internett, kan andre regler som gjelder for deres bruk eller utlevering av personlige opplysninger du oppgir til dem. Tredjeparts tjenesteleverandører, annonsører og andre nettstedet operatører holder seg til sine egne personvern skikker og politikk. Fordi vi ikke har kontroll over personvernpolitikken til tredjeparter, er du underlagt personvern skikker og retningslinjer for den aktuelle tredjepart. Vi gjør ikke noen garantier for hvordan slike tredjeparter kan bruke informasjon.

  6. 6. Kontakte nettstedet.

    Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen, eller vår praksis om oss, kan du sende en e-post help@hgrinc.com.

Effektiv dato: Juni 05, 2018

HGR Industrial Surplus ("oss", "vi" eller "vår") driver nettstedet https://hgrinc.com ("Tjenesten").

Denne siden informerer deg om våre retningslinjer for innsamling, bruk og avsløring av personopplysninger når du bruker vår tjeneste og valgene du har knyttet til disse dataene.

Vi bruker dataene dine til å tilby og forbedre tjenesten. Ved å bruke Tjenesten, godtar du samlingen og bruken av informasjon i samsvar med denne policyen. Med mindre annet er definert i denne personvernpolitikken, har vilkår som brukes i denne personvernpolitikken de samme betydningen som i våre vilkår og betingelser, tilgjengelig fra https://hgrinc.com

definisjoner

  • ServiceTjenesten er https://hgrinc.com nettsiden som drives av HGR Industrial Surplus
  • PersonopplysningerPersonlige data betyr data om en levende person som kan identifiseres fra disse dataene (eller fra de og andre opplysninger som enten er i besittelse eller sannsynlig kommer i besittelse).
  • BrukerdataBruk Data er data samlet inn automatisk enten generert ved bruk av Tjenesten eller fra selve Tjenestinfrastrukturen (for eksempel varigheten av et sidevisning).
  • kjeksInformasjonskapsler er små datamaterialer lagret på enheten din (datamaskin eller mobilenhet).
  • data ControllerData Controller betyr den fysiske eller juridiske personen som (enten alene eller i fellesskap eller i fellesskap med andre personer) bestemmer hvilke formål og hvilken måte som personlig informasjon er, eller skal behandles.

    For formålet med denne personvernpolitikken er vi en datakontroller av dine personopplysninger.

  • Dataprosessorer (eller tjenesteleverandører)Dataprosessor (eller Tjenesteyter) betyr enhver fysisk eller juridisk person som behandler dataene på vegne av datakontrolleren.

    Vi kan bruke tjenestene til ulike tjenesteleverandører for å behandle dataene dine mer effektivt.

  • Data Subject (eller bruker)Data Subject er ethvert levende individ som bruker vår Service og er gjenstand for personlige data.

Innsamling og bruk

Vi samler flere forskjellige typer informasjon til ulike formål for å tilby og forbedre vår Service til deg.

Typer data samlet

Personopplysninger

Når du bruker vår tjeneste, kan vi be deg om å gi oss visse personopplysninger som kan brukes til å kontakte eller identifisere deg ("Personlige data"). Personlig identifiserbar informasjon kan inneholde, men er ikke begrenset til:

  • Epostadresse
  • Fornavn og etternavn
  • telefonnummer
  • Adresse, Stat, Provins, Postnummer / Postnummer, By
  • Informasjonskapsler og bruksdata

Vi kan bruke dine personlige data til å kontakte deg med nyhetsbrev, markedsførings- eller markedsføringsmateriale og annen informasjon som kan være av interesse for deg. Du kan velge å motta noen eller alle av disse kommunikasjonene fra oss ved å følge abonnementslinken eller instruksjonene som er oppgitt i en e-post vi sender eller ved å kontakte oss.

Brukerdata

Vi kan også samle inn informasjon om hvordan Tjenesten er tilgjengelig og brukt ("Brukdata"). Disse bruksdataene kan inneholde informasjon som datamaskinens Internet Protocol-adresse (f.eks. IP-adresse), nettlesertype, nettleserversjon, sidene i vår tjeneste som du besøker, klokkeslett og dato for besøket, tid brukt på disse sidene, unikt enhetsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

Plasseringsdata

Vi kan bruke og lagre informasjon om din plassering hvis du gir oss tillatelse til å gjøre det ("Location Data"). Vi bruker disse dataene til å gi funksjoner i tjenesten vår, for å forbedre og tilpasse tjenesten vår.

Du kan aktivere eller deaktivere stedstjenester når du bruker vår tjeneste når som helst, gjennom enhetens innstillinger.

Sporings- og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og lignende sporingsteknologier for å spore aktiviteten i vår tjeneste og holde visse opplysninger.

Informasjonskapsler er filer med liten mengde data som kan inneholde en anonym unik identifikator. Informasjonskapsler sendes til nettleseren din fra et nettsted og lagres på enheten. Sporteknologier som også brukes, er beacons, tags og skript for å samle inn og spore informasjon og forbedre og analysere vår Service.

Du kan instruere nettleseren din til å nekte alle informasjonskapsler eller angi når en informasjonskapsel sendes. Men hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan du kanskje ikke bruke noen deler av tjenesten vår.

Eksempler på cookies vi bruker:

  • Session Cookies.Vi bruker Session Cookies til å betjene vår Service.
  • Preference Cookies.Vi bruker Preference Cookies for å huske dine preferanser og ulike innstillinger.
  • Sikkerhetskaker.Vi bruker Security Cookies for sikkerhetsformål.

Bruk av data

HGR Industrial Surplus bruker de innsamlede dataene til forskjellige formål:

  • Å gi og vedlikeholde vår tjeneste
  • Å varsle deg om endringer i vår Service
  • Å tillate deg å delta i interaktive funksjoner i vår tjeneste når du velger å gjøre det
  • Å gi kundesupport
  • Å samle analyse eller verdifull informasjon slik at vi kan forbedre vår Service
  • For å overvåke bruken av vår Service
  • Å oppdage, forhindre og adressere tekniske problemer
  • For å gi deg nyheter, spesialtilbud og generell informasjon om andre varer, tjenester og arrangementer som vi tilbyr, ligner de som du allerede har kjøpt eller spørre om, med mindre du har valgt ikke å motta slik informasjon

Retslig grunnlag for behandling av personopplysninger under generell databeskyttelsesforordning (GDPR)

Hvis du er fra Det europeiske økonomiske samarbeidsområde (EEA), er HGR Industrial Surplus juridiske grunnlag for innsamling og bruk av personlige opplysninger som er beskrevet i denne personvernpolitikken, avhengig av Personopplysningene vi samler inn og den spesifikke konteksten vi samler inn.

HGR Industrial Surplus kan behandle dine personlige data fordi:

  • Vi må utføre en kontrakt med deg
  • Du har gitt oss tillatelse til å gjøre det
  • Behandlingen er i våre legitime interesser, og det er ikke tilsidesatt av dine rettigheter
  • Å overholde loven

Retensjon av data

HGR Industrial Surplus beholder bare dine personlige data så lenge det er nødvendig for de formålene som er angitt i denne personvernreglene. Vi beholder og bruker dine personopplysninger i den utstrekning det er nødvendig for å overholde våre juridiske forpliktelser (for eksempel hvis vi må beholde dataene dine for å overholde gjeldende lover), løse tvister og håndheve våre juridiske avtaler og retningslinjer.

HGR Industrial Surplus vil også beholde bruksdata for intern analyse formål. Bruk Data holdes generelt for en kortere periode, bortsett fra når disse dataene brukes til å styrke sikkerheten eller for å forbedre funksjonaliteten til vår Service, eller vi er lovlig forpliktet til å beholde disse dataene i lengre tidsperioder.

Overføring av data

Informasjonen din, inkludert Personopplysninger, kan overføres til - og vedlikeholdes på - datamaskiner som ligger utenfor din stat, provins, land eller annen myndighets jurisdiksjon der databeskyttelseslovene kan være forskjellige enn de som er fra din jurisdiksjon.

Hvis du befinner deg utenfor USA, og velger å gi informasjon til oss, vær oppmerksom på at vi overfører dataene, inkludert Personlige data, til USA og behandler det der.

Ditt samtykke til denne personvernreglene, etterfulgt av din innlevering av slik informasjon, representerer din avtale for denne overføringen.

HGR Industrial Surplus vil ta alle nødvendige forholdsregler for å sikre at dataene dine behandles sikkert og i samsvar med denne personvernreglene, og ingen overføring av dine personlige data vil finne sted til en organisasjon eller et land med mindre det er tilstrekkelig kontroll på plass, inkludert sikkerheten av dine data og annen personlig informasjon.

Opplysning av data

Offentliggjøring for rettshåndhevelse

Under visse omstendigheter kan HGR Industrial Surplus være pålagt å utlevere dine personopplysninger dersom det er påkrevd å gjøre det ved lov eller som svar på gyldige forespørsler fra offentlige myndigheter (f.eks. En domstol eller et myndighetsorgan).

Juridiske krav

HGR Industrial Surplus kan videregive dine personopplysninger i god tro på at slik handling er nødvendig for å:

  • Å overholde en lovlig forpliktelse
  • For å beskytte og forsvare rettighetene eller eiendommen til HGR Industrial Surplus
  • For å forhindre eller undersøke mulig feil i forbindelse med Tjenesten
  • For å beskytte den personlige sikkerhet for brukere av Tjenesten eller offentligheten
  • For å beskytte mot lovlig ansvar

Sikkerhet av data

Sikkerheten til dataene dine er viktig for oss, men husk at ingen overføringsmetode over Internett, eller metoden for elektronisk lagring er 100% sikker. Mens vi streber etter å bruke kommersielt akseptable metoder for å beskytte dine personlige data, kan vi ikke garantere den absolutte sikkerheten.

"Ikke spor" -signaler under California Online Privacy Protection Act (CalOPPA)

Vi støtter ikke Spor ikke ("DNT"). Ikke spor er en preferanse du kan sette i nettleseren din for å informere nettsteder som du ikke vil bli sporet.

Du kan aktivere eller deaktivere Ikke spor ved å gå til Innstillinger eller Innstillinger-siden i nettleseren din.

Dine databeskyttelsesrettigheter under generell databeskyttelsesforordning (GDPR)

Hvis du er bosatt i EØS, har du visse databeskyttelsesrettigheter. HGR Industrial Surplus tar sikte på å ta rimelige skritt for å tillate deg å rette, endre, slette eller begrense bruken av dine personlige data.

Hvis du ønsker å bli informert om hvilke Personlige Data vi har om deg, og hvis du vil at den skal fjernes fra våre systemer, vennligst kontakt oss.

Under visse omstendigheter har du følgende databeskyttelsesrettigheter:

  • Retten til å få tilgang til, oppdatere eller slette informasjonen vi har på deg.Når det er mulig, kan du få tilgang til, oppdatere eller be om sletting av dine personopplysninger direkte i delen Kontoinnstillinger. Hvis du ikke klarer å utføre disse handlingene selv, vennligst kontakt oss for å hjelpe deg.
  • Retten til utbedring.Du har rett til å få informasjonen utbedret dersom denne informasjonen er unøyaktig eller ufullstendig.
  • Retten til å protestere.Du har rett til å protestere mot vår behandling av dine personlige data.
  • Retten til begrensning.Du har rett til å be om at vi begrenser behandlingen av dine personlige opplysninger.
  • Retten til dataportabilitet.Du har rett til å bli forsynt med en kopi av informasjonen vi har på deg i et strukturert, maskinlesbart og vanlig format.
  • Retten til å trekke tilbake samtykke.Du har også rett til å trekke samtykket ditt til enhver tid der HGR Industrial Surplus stod på ditt samtykke til å behandle dine personlige opplysninger.

Vær oppmerksom på at vi kan be deg om å bekrefte identiteten din før du svarer på slike forespørsler.

Du har rett til å klage til en databeskyttelse om vår samling og bruk av dine personlige data. For mer informasjon, vennligst kontakt din lokale databeskyttelsesmyndighet i Det europeiske økonomiske samarbeidsområde (EØS).

Service Providers

Vi kan ansette tredjepartsfirmaer og enkeltpersoner for å lette vår Service ("Service Providers"), for å levere Tjenesten på våre vegne, å utføre Service-relaterte tjenester eller å hjelpe oss med å analysere hvordan vår Service brukes.

Disse tredjepartene har bare tilgang til dine personopplysninger for å utføre disse oppgavene på våre vegne og er forpliktet til ikke å offentliggjøre eller bruke det til andre formål.

Analytics

Vi kan bruke tredjeparts tjenesteleverandører til å overvåke og analysere bruken av vår tjeneste.

  • Google AnalyticsGoogle Analytics er en webanalysetjeneste som tilbys av Google som sporer og rapporterer nettstedstrafikk. Google bruker dataene som samles inn for å spore og overvåke bruken av tjenesten vår. Disse dataene deles med andre Google-tjenester. Google kan bruke de innsamlede dataene til å kontekstualisere og tilpasse annonsene i sitt eget annonseringsnettverk.

    Du kan ekskludere for at du har gjort aktiviteten din til Tjenesten tilgjengelig for Google Analytics, ved å installere tilleggsprogrammet for Google Analytics-tilkobling. Add-onen forhindrer Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js og dc.js) fra å dele informasjon med Google Analytics om besøksaktivitet.

    Hvis du vil ha mer informasjon om personvernpraksis fra Google, kan du gå til websiden for personvern og vilkår for Google:https://policies.google.com/privacy?hl=en

Behavioral remarketing

HGR Industrial Surplus bruker remarketingtjenester til å annonsere på tredjeparts nettsteder til deg etter at du har besøkt vår Service. Vi og våre tredjepartsleverandører benytter informasjonskapsler for å informere, optimalisere og vise annonser basert på tidligere besøk til vår Service.

Lenker til andre nettsteder

Vår tjeneste kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke drives av oss. Hvis du klikker på en tredjeparts lenke, blir du sendt til den tredje partens nettsted. Vi anbefaler på det sterkeste at du gjennomgår personvernreglene for hvert nettsted du besøker.

Vi har ingen kontroll over og påtar oss intet ansvar for innholdet, retningslinjer for personvern eller praksis for tredjeparts nettsteder eller tjenester.

Barns personvern

Vår tjeneste tar ikke opp noen under 18s alder ("barn").

Vi samler ikke bevisst personlig identifiserbar informasjon fra alle under 18s alder. Hvis du er foreldre eller foresatte, og du er klar over at barnet ditt har gitt oss personopplysninger, vennligst kontakt oss. Hvis vi blir klar over at vi har samlet personopplysninger fra barn uten verifisering av foreldres samtykke, tar vi skritt for å fjerne denne informasjonen fra våre servere.

Endringer i denne personvernreglene

Vi kan oppdatere våre personvernregler fra tid til annen. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge inn den nye personvernreglene på denne siden.

Vi vil gi deg beskjed via e-post og / eller en fremtredende varsel på vår tjeneste, før endringen blir effektiv og oppdater "effektiv dato" øverst på denne personvernpolitikken.

Du anbefaler at du gjennomgår denne personvernreglene regelmessig for eventuelle endringer. Endringer i denne personvernreglene er effektive når de blir lagt ut på denne siden.

Kontakt Oss

Hvis du har spørsmål om denne personvernreglene, vennligst kontakt oss:

  • Ved e-post: marketing@hgrinc.com
  • Ved telefonnummer: 216-486-4567
  • Ved post: 20001 Euclid Ave, Euclid, Ohio 44117 c / o Markedsavdeling

Kontakt (Navn på salgsrepresentant)








Navnet ditt*
Din epostadresse*
bekreft din e-postadresse*
Telefonnummeret ditt
selskapsnavn
Artikkelnummer
Din beskjed*

Kontakt (Navn på salgsrepresentant)








Navnet ditt*
Din epostadresse*
bekreft din e-postadresse*
Telefonnummeret ditt
selskapsnavn
Artikkelnummer
Din beskjed*