HGR i samfunnet

Tony Grenga - Metall og trebord

Tony Grenga metall og Wood Desk HGR
Tony Grenga opprettet et metall- og trebord med deler kjøpt fra HGR. Her er hans historie.

Metal og Wood Desk av Tony Grenga - Jeg jobber på en familieeid maskinbutikk i Youngstown Ohio. Min hobby er å reparere trebearbeiding og metallbearbeidingsmaskiner. Som et resultat, tilbringer jeg den andre lørdagen i måneden på HGR-salget. Min sønn ba meg bygge et skrivebord med en maskinbase som hevet og senket. Mens jeg så en lørdag så jeg 2 jack skrue aktuatorer, så jeg kjøpte dem.

Nå var jeg på vei. Med en søppelkurv full av ideer, noen måneder senere, kom jeg endelig opp med planen. Jeg ville trenge en girkasse for å koble til jackskruene. Jeg så på HGR-nettstedet og der var det en girkasse. Dette var en perfekt kamp. Fra bunnen er det 3-tommer runde nylonfottøy, og en bremsetrykk på 1 / 2 tommer x 6 tommer x 38 tommer. En jackskrue aktuator kobles til girkasse med 7 tommers håndhjul for å heve og senke. Det er 4 brikker på hver side av 3 / 4 tommer rustfritt, forbinder messing nøtter til et stykke 1 tommer x 6 tommer aluminium. Toppen er et stykke 2 tommer tykk eik som måler 38 inches x 80 inches. Skrivebordet senket er 29 tommer og 49 tommer oppvokst.

Er du kunde hos HGR, og du vil dele prosjekter du har laget med varer kjøpt på HGR, vennligst send historien og bildene til Joe for å vurdere å bli delt på vår blogg og sosiale medier. Vi gleder oss til å se hva du har gjort!

Se hva du kan opprette ved å bla gjennom vår massive beholdning her.

Se noen flere ideer om hvordan du kan bygge et eget skrivebord på Pinterest.

CNC Machining Projisert for å være $ 100B Industry av 2025

DanielDM CNC Dreiebenk
Se hele artikkelen her - https://www.thomasnet.com/insights/cnc-machining-projected-to-be-100b-industry-by-2025/

I de senere år har et økende antall produksjonsanlegg vedtatt CNC dreiebenker som deres valgfrie verktøy. Av 2025 forventer eksperter det globale CNC-maskinmarkedet å vokse til $ 100.9 milliarder i verdi, og registrerer en årlig vekst på 6.8%.

Leading the Market
Dreiebenkemaskineregmentet på markedet hadde en betydelig ledende andel på mer enn 27% i 2016. På grunn av funksjoner som redusert tidskrav og multifunksjonalitet, forutsier bransjeanalytikere segmentet fresemaskiner for å se en sammensatt årlig vekstrate på en estimert 9.5%.

Gjennom 2025 vil dette segmentet trolig fortsette å dominere dette markedet, og nå en forventet verdsettelse på $ 25.17 milliarder.

CNC Market Drivers
En av de vanligste prototypeproduksjonsmetodene, CNC-maskiner, opererer automatiserte verktøy ved hjelp av programmeringsinnganger. CNC maskineri produksjon opplever en rask vekst i veksten på grunn av behovet for:

Reduser driftskostnadene
Bruk arbeidskraft mer effektivt
Unngå feil i produksjonen
CNC-maskiner tilbyr produsenter en rekke fordeler. Den økende bruken av praksis som datamaskinstøttet produksjon (CAM) og datamaskinstøttet design (CAD) i produktdesign og prototyping, forbedrer produsentens evne til å levere komponenter med høy presisjon til tiden. Dette fører til vekst i CNC-maskineres adopsjon og bruk fordi vellykket implementering av CNC-utstyr reduserer driftskostnadene og forbedrer effektiviteten av masseproduksjon.

Fordi CNC-maskiner tillater en utrolig grad av nøyaktighet når det skjærer komplekse former som diagonale kutt og kurver, har etterspørselen eksplodert med økende teknologiske fremskritt for CAD, CAM og andre CNC-programmer.

Ved å lagre sluttbrukere betydelig tid mellom design og produksjon, forbedrer CNC-bearbeiding et anleggs evner og øker inntekter. CNC-maskiner gir også mer presis detaljering enn 3D-skrivere og arbeider med et bredere spekter av materialer.

Denne forbedrede produksjonskapasiteten, samt forbedret kvalitet og presisjon CNC-verktøy gir, gjør det til et solid valg for produsenter i et bredt spekter av bransjer.

Projisert markedsvekst
Fremtiden ser lys ut for CNC dreiebenk produksjon. Bil-, elektronikk-, forsvars- / etterretnings-, romfart, helsevesen og industrielle produsenter har alle fordelene ved bruk av CNC dreiebenker.

Selv om høye vedlikeholdskostnader og kostnaden for ettersalgstjenester for CNC-maskiner kan påvirke vedtaket noe, reduseres produksjonsomkostninger og flere områder der du kan bruke CNC-maskinering, skaper betydelige vekstmuligheter. Asia-Stillehavsregionen vil spesielt se økt bruk av CNC-maskiner ettersom regionale økonomier fortsetter å vokse.

CNC dreiebenk reduserer tidskravene i et stadig raskere produksjonsmiljø. Med deres økende antall bruksområder i moderne produksjonsanlegg vil fabrikker overalt fortsette å vedta CNC-maskiner for deres høye presisjon og reduserte lønnskostnader.

Bildekreditt: DanieleDM / Shutterstock.com
Blogg skrevet av en Staff Writer for Thomas.net

Bli kjent med HGRs Randall Miller

Randall Miller

Hva er din jobbtittel?

Showroom operatør

Hva gjør du / hva er ditt ansvarsforhold på daglig basis?

Trekk, trinn og last kundes ordre. Fjern nye ankomster til riktig midtgangen. Opprettholde et trygt og rent showroom.

Hvilke kvalifikasjoner er det nødvendig for å lykkes i din rolle?

Stor lytteferdighet og tålmodighet

Hvilken bakgrunn eller tidligere arbeidsopplevelser du tar med på bordet, som hjelper deg med å gjøre jobben din?

To års restaurering og bygging, to års bartending / bar management, tre år på U-Haul som kundeservice rep.

Hvor lenge har du vært med HGR, og hvorfor?

Tre år i mai fordi jeg lærer noe nytt hver dag.

Hvilke fantastiske ting gjør du i ditt personlige liv?

I dag lærer jeg meg å snakke fransk og croation.

Hva kan du fortelle oss om familien din?

Faren min brukte 22 år i Navy og pensjonert med rangen av mester sjef; mamma er en assisterende leder ved CVS; og min søster som er tre år eldre enn jeg er, er min beste venn. Hun har nylig flyttet til Florida for en jobb i kriminell etterforskning.

Hva er det viktigste i verden for deg / hva betyr mest?

Familie, venner og moro er de viktigste tingene for meg. Du får bare ett liv; så nyt det med folk som gir et smil til deg.

Bli kjent med HGRs Andrew Pringle

Andrew Pringle og familie

Hva er din jobbtittel?

eBay-kontoansvarlig / salgsrepresentant

Hva gjør du / hva er ditt ansvarsforhold på daglig basis?

Jeg gir den riktige informasjonen til våre potensielle kunder for å forsøke å lette salg av utstyret vi har her på HGR. Å svare raskt på e-post, innkommende anrop og fottrafikk gjør at jeg kan lykkes på HGR.

Hvilke kvalifikasjoner er det nødvendig for å lykkes i din rolle?

Tidsstyring, kundeservice, evne til å lukke salget

Hvilken bakgrunn eller tidligere arbeidserfaringer bringer du til bordet som hjelper deg med å gjøre jobben din?

Jeg har vært i salg de siste fem årene. Jeg jobbet i den bevegelige industrien med å gjøre in-home estimater; Jeg har jobbet i livsforsikringssalg (snakk om hardt nært); og jeg har lært å lytte til kundenes behov, slik at jeg kan adressere deres forespørsler / bekymringer på riktig måte.

Hvor lenge har du vært med HGR, og hvorfor?

Jeg har vært på HGR i to år. HGR har tatt vare på meg og vært imøtekommende med familien min.

Hvilke fantastiske ting gjør du i ditt personlige liv?

Som en far til fire forbruker det mesteparten av fritiden min. Når det er sagt, spiller jeg turneringsnivå softball og dabble på piano i den begrensede fritiden jeg har.

Hva kan du fortelle oss om familien din?

Jeg reiser mine to døtre Emeri (7) og Brooklyn (5), og jeg har en flott forlovede som heter Grace, som er en stor hjelp. Hun har to egne barn, Lilah (6) og Lincoln (3). Huset vårt er inntrykk av busyness og sunt kaos.

Hva er det viktigste i verden for deg / hva betyr mest?

Å sørge for at barna i mitt hjem har en bedre oppdragelse enn jeg gjorde, er min "hvorfor."

Bli kjent med HGRs Eric Sims

HGR Industrial Surplus 'Eric Sims

Hva er din jobbtittel?

Second-shift mottakende veileder

Hva gjør du / hva er ditt ansvarsforhold på daglig basis?

Jeg laster ned lastebiler som kommer etter første skiftblader og setter opp produktet for første skiftklipper for å fotografere og inventarere.

Hvilke kvalifikasjoner er det nødvendig for å lykkes i din rolle?

Jeg har 11 års erfaring med å gjøre jobben min før jeg gjorde veileder og mye tålmodighet.

Hvilken bakgrunn eller tidligere arbeidsopplevelser du tar med på bordet, som hjelper deg med å gjøre jobben din?

Jeg har fem års erfaring med kroppsarbeid og åtte års erfaring med å jobbe med biler og installere ytelsesdeler før jeg kom til HGR.

Hvor lenge har du vært med HGR, og hvorfor?

Jeg har vært med HGR for 11 år nå fordi det er et godt selskap å jobbe for, og jeg kan ikke la ned min svigersønn, Ken Walker, som ga meg denne morsomme jobben.

Hvilke fantastiske ting gjør du i ditt personlige liv?

Min sønn og jeg gjenoppretter en 1984 Ford Mustang; det er min drømbil og en av hans favoritter. Min sønn vil få min gjort så vi gjenoppretter en for ham også, for hans 16th bursdag.

Hva kan du fortelle oss om familien din?

Jeg har to barn. Min sønn er 11, og datteren min er 12. Min kone og jeg har vært sammen for 15 år nå.

Hva er det viktigste i verden for deg / hva betyr mest?

Det viktigste for meg er enkelt: familie.

Bli kjent med HGRs Kyle Strader

HGR Industrial Surplus 'Kyle Strader

Hva er din jobbtittel?

Innkommende logistikk agent

Hva gjør du / hva er ditt ansvarsforhold på daglig basis?

Deonte Matthews og jeg planlegger all inngående frakt å bli oppfinnet her i Euclid, enten det er forsendelse eller kjøpt.

Hvilke kvalifikasjoner er det nødvendig for å lykkes i din rolle?

Oppmerksomhet på detaljer er svært viktig fordi vi må bekrefte dimensjoner, tider, adresser, vekter, navn, tilhengertyper, transportører, priser osv. Tillit er også viktig, fordi det meste av dagen tilbys forhandles. Tålmodighet og evne til å tilpasse seg forandring, fordi en pickup kan gå veldig dårlig veldig raskt. Og selvfølgelig integritet, ansvarlighet og kommunikasjon. Uten disse tre tingene kan du også være hjemme.

Hvilken bakgrunn eller tidligere arbeidsopplevelser bringer du til bordet som hjelper deg med å gjøre jobben din?

Jeg jobbet hos UPS for 10 år i ulike roller; så den erfaringen har sikkert hjulpet meg med å gjøre overgangen til logistikk på HGR.

Hvor lenge har du vært med HGR, og hvorfor?

Jeg startet i juli 2017. Ærlig, i begynnelsen tok jeg jobben bare for å få en jobb, i stedet for den første jeg hadde fått etter å ha flyttet fra UPS i Louisville, Kentucky, var som en kjemisk forbrenningsanleggsoperatør, og det var forferdelig og farlig. Men da ble jeg forelsket i HGR og hele folket her og hva vi gjør, og følelsen føles gjensidig (i hvert fall i hodet mitt); så det var en av de beste beslutningene jeg har gjort i mitt liv.

Hvilke fantastiske ting gjør du i ditt personlige liv?

Jeg har skrevet to fantasy romaner med tittelen Glimpsing Infinity og Berør Infinity (satt i Cleveland, faktisk, så les dem!), og jeg redigerer for øyeblikket den tredje i serien, som heter Omslutter uendelig. Og jeg har også konvertert den første til et manus, som jeg handler om.

Hva kan du fortelle oss om familien din?

Min kone, Johanna, og jeg har vært gift i syv år, og vi har to fantastiske gutter, alder 3 (Atlas) og 5 (Odin).

Hva er det viktigste i verden for deg / hva betyr mest?

Lykken til dem rundt meg.

Bitesize Business Workshop: Design Thinking

Euclid Chamber of Commerce logo

Bli med på Euclid Chamber of Commerce ved Moore Counseling & Mediation Services, 22639 Euclid Ave., Euclid, Ohio, på desember 13 fra 8: 30-10, for et pedagogisk verksted presentert av Matthew Selker.

Det er ingen kostnad for å delta. Medlemskap er ikke nødvendig.

Ta kontakt med Jasmine Poston på 216.404.1900 eller jposton@moorecounseling.com for å registrere deg.

Lokalt familieeid maskinfirma gjør forretninger med å lage hull

Gary Zagar av Zagar Inc
Zagar Inc.

(Courtesy of Guest Blogger Gary Zagar, salg og markedsføring, Zagar Inc.)

Zagar Inc. maskinfirma ble grunnlagt i 1937. Dedikert til ideen om at alt trenger hull, ble Zagar girløse borekroker produsert i en robust periode under verdenskrigene og ble et godt produkt på det amerikanske markedet. Fabrikken, som ligger i Euclid, Ohio, rett utenfor I-90, lager også arbeidsholdningsarmaturer, bore- og tappemaskiner og tilpassede maskiner.

Plasseringen av fabrikken ble valgt ut av I-90 på grunn av eksponering for motorveien tilbake på dagen, som fortsatt er et flott sted i dag. Alltid den fremtidsrettet tenkeren, Mr. Zagar, så hullutstyr som ble brukt i de stadig voksende feltene innen medisin, romfart, bilindustri og militærindustri. Selv om disse er hovedområder, har mange andre enheter blitt servert. Selskapet har til og med borede hull i hårplukkene for tennene under 80s hårdille.

Selskapets kundebase spenner over kloden og omfatter alt som trenger et hull boret i alle typer overflate og materiale. For tiden er det omtrent 20-ansatte som jobber hos Zagar, og eierne føler at en av de større utfordringene som bransjen står overfor, er sysselsetting. Kvalifiserte mennesker til å kjøre og bygge maskiner blir sjeldne, og skolene lærer ikke håndverkere og kvinner som før. Konsentrasjonen på å gå på høgskolen, IT og de medisinske feltene har tatt en bit ut av handelen. Ungene har også blitt utsatt for videospill og datamaskiner på en tidligere alder, noe som skaper en generasjon "innendørs menn" som ødelegger mange næringer.

Bransjer Zagar Industries serverer

Imidlertid er Zagar forpliktet til fortsatt suksess ved å nå ut til handelsskoler i området, skape relasjoner med dem og plante frø i hodene til barna for å fortelle dem at en produksjonskarriere ikke er en dårlig ting. Selskapet nådde også ut til handelsorganisasjoner og lokale handelskamre for å bidra til å skape positive relasjoner til suksess for næringen. Etter hvert som industrien kjører mot en høyteknologisk, avansert produksjons fremtid, må selskapene forberede seg på behovet.

Når han ikke jobber hos Zagar Inc., Gary Zagar, er han en ivrig golfspiller og far. Det er alt han har tid til. Han er inspirert av positivitet - ser frem til livet og til gode ting, generelt, i stedet for den konstante rapporteringen av negativ og verdens skyld. Han streber etter å være og oppfordrer andre til å være verdens lys for å inspirere positive ting i andre mennesker. Han liker å være ute under godt vær og elsker handel og lære om alt. Han sier: "Livet er så interessant, og jeg elsker det."

HGR Industrial Surplus 'Thanksgiving 2018 timer

HGR Industrial Surplus Thanksgiving timer

Her er våre ferie timer, slik at du kan planlegge ditt besøk eller henting. For uken av Thanksgiving, vil vi være åpne for normale åpningstider fra 8 til 5 pm Vi er stengt på torsdag for å observere Thanksgiving med våre familier. Vi vil gjenåpnes for kortere svart fredagstid på november. 23 fra 8 til 2 pm Neste uke gjenopptar vi våre normale timer 8 til 5 pm mandag til fredag.

Nyt å feire ferien og alle menneskene og tingene du er takknemlig for!

Bli kjent med HGRs Ludie Toles

HGRs Ludie Toles
(l til r) Susan og Ludie

Hva er din jobbtittel?

Jeg er markedsføringsadministrator.

Hva er ditt jobbansvar på en daglig basis?

Jeg oppfordrer produksjonsbedrifter til å snakke med dem om at HGR kjøper deres overskuddsmateriell. Hvis de har overskudd, legger jeg inn informasjonen jeg samlet inn i CRM-systemet (CRM) som ledelse, og sett en avtale for kjøperen for å se utstyret og sette et bud hvis vi er interessert.

Hvilke kvalifikasjoner er det nødvendig for å lykkes i din rolle?

Det er et must å ha god telefon etikette, samt datakunnskaper og gode kundeservice ferdigheter. Vi har omtrent 5 sekunder å bygge en rapport med resepsjonisten eller administrativ assistent, som er så viktig at de holder strømmen som en gatekeeper til de menneskene vi trenger å snakke med.

Hvilken bakgrunn eller tidligere arbeidserfaringer bringer du til bordet?

For det meste av 30 årene av livet mitt, var jeg i "folk" -virksomheten. Jeg jobbet i departementer og ideelle organisasjoner over hele USA, Mexico, Europa og Afrika. Personens ferdigheter jeg lærte mens jeg jobbet med mange forskjellige kulturer, har vært uvurderlig i arbeidslivet mitt. Jeg jobbet på et telefonsentral i to år før jeg kom til HGR, som ga meg telefon og datakompetanse jeg trengte å glide rett inn i jobben min.

Hvor lenge har du vært med HGR, og hvorfor?

Det har vært 2 1 / 2 år siden han ble med i HGR-teamet, og jeg elsker absolutt det! Jeg var på utkikk etter et selskap med lang levetid og et moralsk kompass og føler at jeg har funnet den.

Hvilke fantastiske ting gjør du i ditt personlige liv?

En av mine lidenskaper er landskapsarbeid, som jeg gjorde på et profesjonelt nivå på et tidspunkt. Min kone, Susan, og jeg jobber året rundt på vår hage med stor tilfredshet. Jeg er også en ivrig "Rock Hound." Jeg går rock og crystal jakt, samt samle, kutte og polere dem. Jeg har nylig blitt valgt til å tjene som styremedlem for Austin Gem & Mineral Society, som har vært 501 (c) (3) for 60 år. Jeg regner det med en stor ære å være en del av denne organisasjonen!

Hva kan du fortelle oss om familien din?

Begge foreldrene mine er avdøde, og jeg er den yngste av fem barn (og jeg er gammel). Mine to søstre og to brødre bor i Colorado, Montana og Texas. Jeg har blitt velsignet med en fantastisk følgesvenn, og vi har vært sammen for 13 år. Susan har to voksne døtre som vi nyter når vi er i stand til å komme sammen. Vi har også to søte Poodles som vi elsker dyrt - Tilly & Macy.

Hva er det viktigste i verden for deg / hva betyr mest?

Min kone, Susan, er den største skatten jeg har blitt velsignet med. Mens jeg reiste i så mange år, hadde jeg akseptert at jeg ville være singel for resten av livet mitt, noe som var fint i min arbeidslinje. Så, hvilken flott gave da Susan gikk inn i livet mitt. Jeg elsker hver dag med henne og kjærlighet når vi er i stand til å tilbringe tid med familien vår og venner som er som familie.

HGR Industrial Surplus 'Ludie Toles pudler

Euclid Chamber of Commerce Kaffekoblinger: Mount St. Joseph Rehab Center

Euclid Chamber of Commerce logo

Lagre datoen! Bli med i Euclid Chamber of Commerce ved Mount St. Joseph Rehab Center, 21800 Chardon Rd., Euclid, Ohio, på november 13 fra 8: 30-9: 30 er EST for kaffe, en prat og en tur.

Det er ingen kostnad for å delta. Medlemskap er ikke nødvendig.

Vennligst registrer her.

Kontakt (Navn på salgsrepresentant)
Navnet ditt*
Din epostadresse*
bekreft din e-postadresse*
Telefonnummeret ditt
selskapsnavn
Artikkelnummer
Din beskjed*
[Recaptcha]

Kontakt (Navn på salgsrepresentant)
Navnet ditt*
Din epostadresse*
bekreft din e-postadresse*
Telefonnummeret ditt
selskapsnavn
Artikkelnummer
Din beskjed*
[Recaptcha]