Bli kjent med HGRs Ludie Toles

HGRs Ludie Toles
(l til r) Susan og Ludie

Hva er din jobbtittel?

Jeg er markedsføringsadministrator.

Hva er ditt jobbansvar på en daglig basis?

Jeg oppfordrer produksjonsbedrifter til å snakke med dem om at HGR kjøper deres overskuddsmateriell. Hvis de har overskudd, legger jeg inn informasjonen jeg samlet inn i CRM-systemet (CRM) som ledelse, og sett en avtale for kjøperen for å se utstyret og sette et bud hvis vi er interessert.

Hvilke kvalifikasjoner er det nødvendig for å lykkes i din rolle?

Det er et must å ha god telefon etikette, samt datakunnskaper og gode kundeservice ferdigheter. Vi har omtrent 5 sekunder å bygge en rapport med resepsjonisten eller administrativ assistent, som er så viktig at de holder strømmen som en gatekeeper til de menneskene vi trenger å snakke med.

Hvilken bakgrunn eller tidligere arbeidserfaringer bringer du til bordet?

For det meste av 30 årene av livet mitt, var jeg i "folk" -virksomheten. Jeg jobbet i departementer og ideelle organisasjoner over hele USA, Mexico, Europa og Afrika. Personens ferdigheter jeg lærte mens jeg jobbet med mange forskjellige kulturer, har vært uvurderlig i arbeidslivet mitt. Jeg jobbet på et telefonsentral i to år før jeg kom til HGR, som ga meg telefon og datakompetanse jeg trengte å glide rett inn i jobben min.

Hvor lenge har du vært med HGR, og hvorfor?

Det har vært 2 1 / 2 år siden han ble med i HGR-teamet, og jeg elsker absolutt det! Jeg var på utkikk etter et selskap med lang levetid og et moralsk kompass og føler at jeg har funnet den.

Hvilke fantastiske ting gjør du i ditt personlige liv?

En av mine lidenskaper er landskapsarbeid, som jeg gjorde på et profesjonelt nivå på et tidspunkt. Min kone, Susan, og jeg jobber året rundt på vår hage med stor tilfredshet. Jeg er også en ivrig "Rock Hound." Jeg går rock og crystal jakt, samt samle, kutte og polere dem. Jeg har nylig blitt valgt til å tjene som styremedlem for Austin Gem & Mineral Society, som har vært 501 (c) (3) for 60 år. Jeg regner det med en stor ære å være en del av denne organisasjonen!

Hva kan du fortelle oss om familien din?

Begge foreldrene mine er avdøde, og jeg er den yngste av fem barn (og jeg er gammel). Mine to søstre og to brødre bor i Colorado, Montana og Texas. Jeg har blitt velsignet med en fantastisk følgesvenn, og vi har vært sammen for 13 år. Susan har to voksne døtre som vi nyter når vi er i stand til å komme sammen. Vi har også to søte Poodles som vi elsker dyrt - Tilly & Macy.

Hva er det viktigste i verden for deg / hva betyr mest?

Min kone, Susan, er den største skatten jeg har blitt velsignet med. Mens jeg reiste i så mange år, hadde jeg akseptert at jeg ville være singel for resten av livet mitt, noe som var fint i min arbeidslinje. Så, hvilken flott gave da Susan gikk inn i livet mitt. Jeg elsker hver dag med henne og kjærlighet når vi er i stand til å tilbringe tid med familien vår og venner som er som familie.

HGR Industrial Surplus 'Ludie Toles pudler

5 Kommentarer til Bli kjent med HGRs Ludie Toles

 1. Brian Krueger sier:

  Ludie,
  Du er en rockestjerne med en fantastisk steinsamling!
  Det er flott å ha deg som en del av teamet vårt.

 2. Ron Tiedman sier:

  Flott info for å lære mer om deg Ludie, Gratulerer med å bli styremedlem til Austin Gem Group! De har en vinner i deg! Glad for å ha deg på teamet RMT

 3. Ludie sier:

  Takk brian ... jeg elsker å være en del av teamet!

 4. Jeff Crowl sier:

  Hei Ludie, jeg opplevde din utadvendte og utrolig positive personlighet da vi var der nede i Austin i fjor. Det er smittsomt og vi er heldige å ha deg på HGR-teamet. Fantastisk lesing og læring mer om deg.

 5. Mike Paoletto sier:

  Takk for at du delte, jeg likte å lære mer om deg og sette pris på hva du gjør for oss.
  Ha en god Thanksgiving.

Kontakt (Navn på salgsrepresentant)
Navnet ditt*
Din epostadresse*
bekreft din e-postadresse*
Telefonnummeret ditt
selskapsnavn
Artikkelnummer
Din beskjed*

Kontakt (Navn på salgsrepresentant)
Navnet ditt*
Din epostadresse*
bekreft din e-postadresse*
Telefonnummeret ditt
selskapsnavn
Artikkelnummer
Din beskjed*